Zondagrestaurant, traditie sinds 1965
Met z’n allen gezellig aan tafel! Wat heeft een zondag nog meer nodig? Sinds 50 jaar brengen we elke zon- en feestdag een heerlijk menu boordevol seizoensproducten, vaak gebaseerd op grootmoeders klassiekers. Dit uitstekend driegangenmenu bieden we overigens voor een erg aantrekkelijke prijs.
Zondag 28 april 2024
Paprikaroom
•
Melkbigfilet in Beenhouwerssaus met Oventomaatje , Witloofsla en Luikse Aardappelschijfjes
•
Café Glacé
Restaurant van 11u30 tot 14u30 – Menu aan € 31,00 per persoon en € 15,50 per kind (jonger dan 12 en vanaf 3 jaar)
Woensdag 1 mei 2024 : Dag van de Arbeid
Veloûté van witte en groene Asperges
•
Parelhoensuprème in Dragonroom met Doperwtjesop Franse wijze en met Parijse Aardappeltjes
•
Trio van Gebak in Anglaise saus
Restaurant van 11u30 tot 14u30 – Menu aan € 31,00 per persoon en € 15,50 per kind (jonger dan 12 en vanaf 3 jaar)
Zondag 5 mei 2024
Runderbouillon met Kervel
•
Gepocheerd Kabeljauwhaasje in Witte Wijnsaus met Juliennegroentjes en met Hertoginnenaardappelen
•
Nougat Glacé met Frambozencoulis
Restaurant van 11u30 tot 14u30 – Menu aan € 31,00 per persoon en € 15,50 per kind (jonger dan 12 en vanaf 3 jaar)
Donderdag 9 mei 2024 : Hemelvaartsdag
Tomatensoep met Ballekes
•
Kalfsgebraad in Braadjus met Bloemkool in Kaassaus en met Kroketten
•
Chocomousse
Restaurant van 11u30 tot 14u30 – Menu aan € 31,00 per persoon en € 15,50 per kind (jonger dan 12 en vanaf 3 jaar)
Zondag 12 Mei 2024
Gevogelteroomsoep
•
Prins Orloffgebraad Archiduc met Witloof en Boontjes en met Kroketten
•
Astridgebakje
Restaurant van 11u30 tot 14u30 – Menu aan € 31,00 per persoon en € 15,50 per kind (jonger dan 12 en vanaf 3 jaar)
Zondag 19 Mei 2024
Tomatengroentensoep
•
Vlaams Rundsstoofvlees met Trappist , gemengd Slaatje en Frietjes
•
Roomrijst met Kriekjes
Restaurant van 11u30 tot 14u30 – Menu aan € 31,00 per persoon en € 15,50 per kind (jonger dan 12 en vanaf 3 jaar)
Eetplannen met de hele familie?
Reserveer dan één van onze salons! Bij gelegenheid kan u de menu ook nog uitbreiden met een aperitiefje of een heerlijke ijstaart op het einde. Contacteer ons via mail.