Feesten volgens de traditie

Met meer dan 55 jaar ervaring staat Hof van Aragon bekend voor de kwaliteitsvolle organisatie van uw feest of event, zodat u zorgeloos kan genieten van een onvergetelijke dag! We staan garant voor een transparante en correcte service en denken samen met u mee, zodat we uw event volledig naar uw hand kunnen verzorgen.

Recepties

Huwelijk

Jubileum

Familiediners

Catering

Fuiven

Van een tot in de puntjes verzorgd huwelijksfeest tot een op maat gesneden bedrijfsevent, wij zorgen er voor dat uw dag er eentje wordt om in te kaderen en ontzorgen u daarbij van alle organisatie zodat u zich optimaal kan focussen op wat echt telt: genieten! 

U kan op ons rekenen

Onze beproefde methode

1
Kennismaking

We nodigen u uit voor een vrijblijvend gesprek zodat u onze locatie leert kennen en wij uw wensen verkennen.

2
Ons voorstel

We maken een gedetailleerde offerte op en dragen transparantie hoog in het vaandel: bij ons weet u van meet af aan hoeveel u zal betalen.

3
Voorbereiding

Na uw goedkeuring gaan we uitvoerig voor u aan de slag: we pinnen een datum vast, bespreken de laatste details en werken alles tot in de puntjes uit.

4
Let the magic happen!

Terwijl wij er voor zorgen dat alles in goede banen loopt, hoeft u zich enkel te focussen op uw gasten.

Een historische locatie

Zoals Filips de Schone (Hertog van Bourgondië) en Johanna van Castilië (Koningin van Aragon) al in 1496 hun huwelijksnacht doorbrachten in de Aragonstraat, kan elk jong paartje nu ook z’n eigen historische dag vieren bij ons. In een sfeer- en stijlvol kader kunnen bruidspaar en ouders er hun genodigden ontvangen. Vooraf bespreken we alles tot in de kleinste details, alleen zo bent u zeker van een vlekkeloos verloop van één van de mooiste dagen uit uw leven.

Feestplannen?

Neem vrijblijvend contact met ons op,
we horen graag hoe we u kunnen helpen.

Nog vragen?

Bel ons

+32 3 491 08 00

Maak een afspraak

Mosdijk 4, 2500 Lier