Heerlijk op hotel

Op zoek naar een pittoreske logeerplaats in het hartje van Lier? Bij Hof van Aragon bent u aan het juiste adres voor een heerlijk verblijf in een van onze charmante kamers.

Vorige slide
Volgende slide

Extra Large kamers

Wilt u de sfeer van ons hotel echt opsnuiven? Slapen onder het eeuwenoude dakgebinte? Heerlijk wegdromen bij het klokkenspel van de beiaard in de Sint-Gummarustoren? 

Dan zijn onze suites iets voor u: u krijgt er alle ruimte om in een uniek historisch kader te genieten van alle eigentijdse luxe die u zich maar kan wensen.

Large kamers

Onze Large kamer meet 15m² en beschikt over een aparte zithoek en twin-bed. Deze kamer is uitgerust met een comfortabele werkruimte met gratis wifi. De luxueus ingerichte badkamer beschikt over een douche en een heerlijk ligbad, met gratis toiletartikelen en een afgescheiden toilet.

Vorige slide
Volgende slide

Standaard kamers

Onze Standaardkamer varieert in afmeting van 15 tot 20 m² groot. De kamer rust onder een eeuwenoud houten gebinte en biedt een comfortabele werkruimte met gratis wifi. Verder beschikt deze kamer over een ingerichte badkamer, met gratis toiletartikelen, zachte microkatoene badhanddoeken en een toilet.

Small kamers

Deze gezellige kamer (10 m2) is ideaal voor de individuele reiziger of jonge stellen. Vanuit deze kamer kijkt u uit op de Kleine Nete. In de kamer beschikt u over high-speed internet, een kleine badkamer, een aangename werktafel en televisie. Heerlijk slapen op onze Auping-Bedden is inbegrepen!

Vorige slide
Volgende slide

gecharmeerd door onze kamers?

Boek gemakkelijk online en krijg de beste prijs!

Eventuele vragen over een overnachting in Lier

Inchecken bij Hof van Aragon is mogelijk vanaf 15:00. Uitchecken is mogelijk tot 11:00.

Vast en zeker: een lunchpakket kost 12 euro en wordt ’s ochtends voor u voorzien aan het onbijt. Gelieve dit wel tijdig te bestellen.

Een extra bed op de kamer is mogelijk voor een Extra Large en Large Double kamer. Hiervoor wordt een supplement van 55 euro gevraagd, inclusief ontbijt. Voor een kindje onder de 12 jaar komt dit op 35 euro. Voor het plaatsen van een kinderbedje rekenen we 20 euro. 

Elke ochtend is er een ontbijtbuffet van 07u00 tot 10u00. Op zondag start het ontbijt pas vanaf 08u00 tot 10u30. Het is mogelijk voor gasten van buitenaf om het ontbijt te nemen aan 15 euro per persoon.

U parkeert het best op de KTA-parking om de hoek van het hotel. Daarvoor navigeert u naar de Predikherenlaan. U kan uiteraard kort voor de deur stoppen om de bagage uit te laden.

Onze prijzen variëren naarmate het type kamer en de datum waarop u wenst te overnachten. Je ziet de prijzen door de data in te vullen in ons boekingsvenster.