Herfst- & Wildbuffet
Graag nodigen wij u ook dit jaar uit voor ons Herfst- & Wildbuffet, op 31 oktober en 1 november.
Op het menu van ons wildfestijn...
Aperitief (1 glas Schuimwijn – Kirr of fruitsap)
Koude voorgerechten:
Tomaatje met Noordzeegarnaal – Zalm Belle Vue – Gerookte Zalm en Forel met Mimosa en Toast – Mini-Zeevruchtencocktail – Carpaccio Van Hert – Assortiment Wildpasteien met Garnituur – Amuse-glaasjes met Mousse van Eend – Gerookte Eendenborstfilet op Slaatje – Wildpastei in Croute
Soepen:
Pompoenroom met Spekjes en Korstjes – Wildconsommé met Juliennegroentjes – Velouté van Boschampignons
Warme wildgerechten:
Ardense Hertestoverij met Knolselderpuree –Everzwijngebraad in Dianasaus met Appel met Veenbessen Wijnpeertje en Kroketjes – Krokant gebraden Fazantenfilet in Fine Champagnesaus met Witloof en Winterse Ratatouille
Desserten:
Gebak – Chocolademousse – Breughelrijstpap met bruine Suiker – Tiramisu – Appel-en Bosvruchtenstrudel met Anglaise saus – Vanille-ijs met Chocoladesaus of warme Bosvruchten – …
aan € 53 per persoon (of € 26,50 per kind<12jaar)
Aperitiefje & Koffie of thee inbegrepen.
Wijnen, waters en andere dranken niet inbegrepen.